SEO links op startpagina.nl nu vanaf € 4,99 p.m.


 

Wij bieden verschillende diensten op onze sites ten behoeve van de SEO (search engine optimalisatie) voor de websites van makelaars.

Bent u bezig met SEO (zoekmachine optimalisatie) of wilt u daarmee beginnen? Bent u tevreden met de posities van uw website in de zoekmachines of heeft u geen flauw idee? SEO is een langdurig proces waarbij monitoring van de zoekresultaten uw enige indicatie is of er vooruitgang wordt geboekt. Maak ook gebruik van onze SEO checker en ontvang een jaar lang rapportages omtrent de positie van uw website in de onderstaande zoekmachines.

Zeer belangrijk bij de SEO van uw eigen website is het zogenaamde linkbuilding. Hoe meer websites (met een hoge pr en affiniteit met uw diensten) een link plaatsen naar die van u, hoe hoger uw pagerank en hoe beter uw website vindbaar wordt.

Ja, ik wil mijn website aanmelden voor een link op makelaars(uw provincie).startpagina.nl, koopwoningen.startpagina.nl, huurwoningen.startpagina.nl of woningvideo.startpagina.nl Geldig voor een periode van 12 maanden voor € 59,88.

E•COM Promotions is sinds 2002 redacteur en beheerder van de startpagina’s op het gebied van makelaardij van Startpagina.nl en makelaarsoverzicht.nl. Gestart als een simpel portal met links naar de websites op het gebied van makelaardij, nu echter uitgebreid met vele mogelijkheden zoals video’s, beoordelingen, verkooppraatjes en sociale media zoals Twitter en Facebook.

Sinds jaar en dag is onze startpagina zeer goed vindbaar op de grotere zoekmachines met de zoekwoorden makelaar, makelaars en makelaardij.

Ondertussen beheren wij behalve onze hoofdpagina makelaars.startpagina.nl en de achterliggende pagina’s makelaars-(provincie).startpagina.nl sinds kort ook de startpagina’s Woningvideo, Huurwoningen en Koopwoningen.

Op onze site makelaarsoverzicht.nl vindt u vele links, video’s, beoordelingen, twitterberichten en nog veel meer. Ook van aanverwante diensten handig bij koop en verkoop van woningen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden op onze sites zijn? Klik dan  HIER voor meer informatie.