SEO checker, wekelijkse rapportage van de positie van uw website op zoekmachines


Bent u bezig met SEO (zoekmachine optimalisatie) of wilt u daarmee beginnen?

Zeer belangrijk bij de SEO van uw eigen website is het zogenaamde linkbuilding. Hoe meer websites (met een hoge pr en affiniteit met uw diensten) een link plaatsen naar die van u, hoe hoger uw pagerank en hoe beter uw website vindbaar wordt. Kijk HIER voor de mogelijkheden op onze sites.

Bent u tevreden met de posities van uw website in de zoekmachines of heeft u geen flauw idee? SEO is een langdurig proces waarbij monitoring van de zoekresultaten uw enige indicatie is of er vooruitgang wordt geboekt. Dat kan nu met onze SEO checker.

Met onze SEO checker krijgt u regelmatig rapportage’s met hierin de positie van uw website in de gangbare zoekmachines met zoekwoorden naar keuze. U kunt kiezen voor een periode van 6 of 12 maanden. Met deze informatie kunt u uw website optimaliseren én de resultaten hiervan inzichtelijk krijgen.
Verder monitoren wij de snelheid en de uptime van uw website, hiervan krijgt u elke week een rapportage.

Voor deze service betaald u vanaf € 2,50 per maand, eenmalig en zonder verdere verplichtingen. Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt binnen enkele dagen uw eerste rapportage.

!! Ontvang tijdelijk een gratis optimalisatierapport hoe uw website verder kan worden verbeterd!!